0721.505.595
office@lightpixel.ro

Creare site

Realizare site html de prezentare, PHP, site Responsive

Creare site - Etapa 1 : Consultanta
Oferim gratuit consultanta pentru achizitionarea unui domeniu sau alegerea unui pachet de gazduire site. Stabilim impreuna o lista a cuvintelor cheie, studiem concurenta pentru aceste keywords. Tot impreuna, stabilim structura site-ului, pozitionarea elementelor cheie in site, pentru a obtine un design atragator dar si pentru a obtine rezultate cat mai bune in cautari.

Creare site - Etapa 2 : Design
Realizarea unui site incepe cu designul general, cu layout-ul site-ului, utilizand programe specializate in grafica. Avand de la Dvs materialele necesare (sugestiile Dvs, textele pentru inserat in pagini, sigla, imagini), stabilim schema de culori, fonturile pentru texte si formele grafice, asezarea tuturor elementelor in pagina. Vom tine intotdeauna cont de identitatea grafica a companiei (sigla, culori, manual de brand), de domeniul de activitate, de publicul caruia i se va adresa site-ul.
Daca nu aveti o sigla, o putem realiza noi, prin serviciul de Logo Design. Pentru un web design calitativ, folosim imagini profesionale, achizitionate de pe site-uri specializate sau imagini furnizate de Dvs. Dupa realizarea designului grafic al site-ului, urmeaza etapa de realizare a paginilor html.

Creare site - Etapa 3 : Realizare pagini site Crearea site-ului continua cu transformarea layout-ului grafic in pagini HTML / PHP.
a. Creare site de prezentare HTML - site de prezentare static, tinand cont de cerintele SEO, compatibilitate cu browserele.
b. Creare site Flash - site de prezentare animat
Realizam site-uri animate, folosind tehnologia Adobe Flash. Puteti opta pentru o varianta animata, Flash. Un site Flash poate contine animatie intro, sunet, animatii butoane, tranzitii animate intre pagini, animatie continut.
c. Creare site PHP, baze de date mySQL (aplicatii complexe, magazin online)
Un astfel de site poate contine modul de cautare in site, arhiva noutati, abonare newsletter, CMS - modul de administrare a paginilor, cos de cumparaturi, curs valutar, etc. Continutul paginilor, unele portiuni din site (slider, galerie foto, video, noutati, textele din pagini, etc) pot fi usor administrate de catre Dvs, fara a fi necesare cunostinte html sau de programare web.

Creare site - Etapa 4 : SEO - optimizare si promvoare site Realizam optimizare SEO - optimizarea si promovarea site-urilor realizate de noi, la nivel avansat, inscrierea acestora in directoare, motoare de cautare romanesti si internationale.

Creare site - Etapa 5 : administrare / intretinere site Daca site-ul Dvs necesita schimbari periodice de text sau imagini, sau doriti doar anumite modificari(la un moment dat), va putem asigura intretinerea site-ului prin abonament lunar sau prin estimari realizate la acel moment, in functie de cerintele Dvs. Vom realiza in cel mai scurt timp modificarile pe care le doriti in site.